SELKÄSAUNA

Anisa työntää pyörää ja minä ja Sara istuimme vuorotellen tarakalla. Pakkunaisen setä juo viinaa ja tätillä on kylässä miehiä. Me karkaamme Paakkunaiseen, koska meillä on kotona paha olla.

Äiti huutaa ja hakee sireenipensaasta vitsan. Jos sanotte, miksi karkasitte, ette saa piiskaa, äiti huutaa.

– Koska sinä olet niin paha, Anisa huutaa vastaan ja äiti tarttuu Anisaa ja minua tukasta ja retuuttaa hellan reunaa vasten. Sara odottaa jo hellan edessä housut kintuissa ja puristaa rystyset valkeina hellan tankoa. Sitten äiti piiskaa meitä paljaalle pyllylle Pidättelen, mutta itku ei pysy sisällä. Kipu on liian suuri. Reisiäni kirvelee ja paha mieli ja kauhu täyttää keittiön. Parumme henkemme edestä, mutta äidin viha ei laannu. – Joko nyt uskotte, että täältä ei karata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *